Informatieavonden Ostrea Lyceum 2019

In week 4 en 5 worden op alle locaties informatieavonden georganiseerd voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze avonden volgen ouders/verzorgers en leerlingen een apart programma. De leerlingen volgen verschillende lesjes en ouders/verzorgers krijgen algemene en afdelingsgerichte informatie en hebben de gelegenheid om rond te kijken in de school en vragen te stellen. We hopen dat ouder(s) en leerlingen op deze manier een goede indruk krijgen van wat het Ostrea Lyceum te bieden heeft.

Datum Tijd Afdeling Waar
21 januari 19.00 uur havo Fruitlaan 3, Goes
22 januari 19.00 uur vwo Fruitlaan 3, Goes
28 januari 19.00 uur bb/kb Bergweg 4, Goes
29 januari 17.15 uur mavo 's-Heer Elsdorpweg 4, Goes
29 januari 19.45 uur mavo 's-Heer Elsdorpweg 4, Goes

*) De mavo organiseert twee informatiemomenten op dezelfde dag om de bezoekersaantallen te spreiden. Het programma is op beide momenten hetzelfde.

U kunt zich voor deze avonden opgeven via de button 'aanmelden' op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Alle verdere communicatie gaat namelijk per e-mail. Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map ongewenste e-mail in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als ongewenst. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan contact met ons op via 0113-212020 of info@ostrealyceum.nl.

Wilt u meerdere avonden bezoeken? Meldt u zich dan voor elke avond apart aan!

Leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) worden vooraf ingedeeld in groepen die een parallel programma volgen. De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op basisschool en/of woonplaats. Een groep bestaat uit leerlingen van meerdere scholen. Op die manier ontstaan vaak al leuke contacten met leerlingen van andere scholen. Leerlingen kunnen bij het veld 'opmerkingen' een naam van een klasgenootje doorgeven bij wie ze graag in de groep willen.

Ongeveer een week voor de informatieavond heeft de groepsindeling zijn definitieve vorm. Meldt u zich in deze laatste week aan, dan plaatsen we u en uw kind in een groep waar nog plaats is. Specifieke verzoeken kunnen we dan helaas niet meer honoreren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw kind bij een vriendje/vriendinnetje in de groep komt, adviseren we u om vroegtijdig aan te melden.

Enkele dagen voor de informatieavond ontvangt u per e-mail een uitnodiging met daarin de groep waarin u bent ingedeeld en het programma van de avond.