Informatiemomenten Ostrea Lyceum 2018

In week 4 en 5 werden er op de verschillende locaties informatieavonden georganiseerd voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze avonden volgden ouders/verzorgers en leerlingen een apart programma. De leerlingen volgden verschillende lesjes en ouders/verzorgers kregen algemene en afdelingsgerichte informatie en hadden de gelegenheid om rond te kijken in de school en vragen te stellen. We konden op deze avonden weer aan zeer veel ouders en leerlingen een goede indruk te geven van wat het Ostrea Lyceum te bieden heeft.

Voor iedereen die deze avonden heeft gemist of graag nogmaals (een andere locatie van) onze school wil bezoeken, organiseren wij een extra informatiemiddag op woensdag 21 maart op alle locaties. De middag begint om 14.30 uur en zal ongeveer een uur duren.

Ook wordt er op maandag 12 maart nog een informatieavond gymnasium en vwo-Top georganiseerd. Op deze avond worden de vakken die vwo leerlingen kunnen kiezen en de keuzes die zij kunnen maken, besproken en uitgelegd. Deze avond begint om 19.00 uur.

Datum Tijd Afdeling Waar
12 maart 19.00 uur Gymnasium/vwo-top Fruitlaan 3, Goes
21 maart 14.30 uur bb/kb Bergweg 4, Goes
21 maart 14.30 uur mavo 's-Heer Elsdorpweg 4, Goes
21 maart 14.30 uur havo Fruitlaan 3, Goes
21 maart 14.30 uur vwo Fruitlaan 3, Goes

U kunt zich voor deze middag en extra avond opgeven via de button aanmelden op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wanneer u meerdere van bovenstaande informatiemomenten wilt bezoeken, dient u zich steeds opnieuw aan te melden.

Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map ongewenste e-mail in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als ongewenst. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020.

U ontvangt over deze informatiemomenten vooraf geen informatie meer van ons, maar we verwachten u op 12 of 21 maart op de locatie waarvoor u heeft aangemeld. U kunt zich daar melden bij de receptie.